top of page
Eerste ploeg 2023-2024 groot.jpg

Eerste elftal

Komende westrijden?
Volg ons met de RBFA-app

Klassement

Bezoek de website van Voetbal Vlaanderen voor het huidige klassement van ons eerste elftal.

wedstrijden

Staff

Trainers

Hoofdtrainer       
Lander Vermeulen

Hulptrainer           
Thomas Soete

Keepertrainers

Keepertrainer       
Johan Lefebvre

wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

_edited.png
sv ingelmunster logo.png

25/11/2023 - WS Bellegem - SV Ingelmunster

Eindstand 3 - 2

Matchverslag
Bellegem speelde een sterke eerste helft tegen Ingelmunster en kwam verdiend op voorsprong in minuut 14, weliswaar via een owngoal. De enige twee kansen van Ingelmunster in de eerste helft gingen helaas binnen. Alles te herdoen voor groen wit maar nog voor de rust scoort Stan Verspeelt op voorzet van Gilles Rohaert. Jammer dat Bellegem vergeet de vele kansen af te maken met als gevolg 2-2 aan de rust. 
Na de rust was het voetbal minder. Bellegem scoort nog op strafschop na een fout op Léon Peene. Feilloos omgezet door Amaury Demunck. Al bij al een verdiende overwinning. Dankjewel aan de supporters en in het bijzonder aan de U12 spelertjes die een erehaag vormden!

_edited.png
KVC-deerlijk-sport.png

11/11/2023 - WS Bellegem - Deerlijk

Eindstand 1 - 1

Matchverslag

Eerste helft, een licht overwicht van Bellegem waaruit enkele kansen volgden. Na een poging van Gilles kwam de bal op de hand vd verdediger terecht. Een logische penalty omgezet door Thomas Vanlerberghe. Het vervolg van de eerste helft was in evenwicht.

Tweede helft kwam Bellegem sterker uit de kleedkamer. Wat resulteerde in heel veel kansen maar deze konden niet omgezet worden in doelpunten.

Een niet gefloten fout in het middenveld bracht Deerlijk in stelling om gelijk te maken via de paal. Een slotoffensief leverde geen doelpunt meer op voor Bellegem.

Op naar de volgende match...

KSV Moorsele.jpg
_edited.png

04/11/2023 - Moorsele - WS Bellegem

Eindstand 1 - 3

Matchverslag

Al in de 3de minuut werd Stan foutief neergehaald in het strafschopgebied. Thomas nam zijn verantwoordelijkheid en zette de 0-1 op het bord. Nadien werd het balbezit voor de thuisploeg, weliswaar zonder weinig gevaar. Bellegem vergat de 0-2 op het bord te zetten en een logische 0-1 aan de rust als gevolg. Kort in de 2de helft maakt Moorsele de gelijkmaker na een rommelfase. Een kwartier voor tijd gaat Léon door op rechts en legt mooi klaar voor Stan. Maar een been van Moorsele verhinderde dit en scoorde zelf de 1-2. Een jong gretig en enthousiast Bellegem maakte in de slotminuten er nog 1–3 van via Léon. Chapeau aan gans de ploeg.

bottom of page