top of page

Voetbal, voor iedereen1

Onder impuls van een groep dynamische medewerkers, is men erin geslaagd om White star Bellegem een toekomst en een nieuw gezicht te geven.

 

De uitdagingen van onze vereniging zijn groot. Het belangrijkste is het behouden van een degelijke structuur waar iedereen voetbal kan beleven op zijn of haar niveau.

Puur als ontspanning, eerder recreatief, maar ook met een gezonde competitiegeest.

Door al deze uitdagingen aan te gaan, wil White Star Bellegem zich verder manifesteren als een club met gezonde, sportieve en financiële ambities.
 

We zijn een club waarin de jeugdwerking centraal staat. onze sportieve doelstellingen zijn nog steeds onveranderd; onze eigen jeugd laten doorgroeien naar ons eerste elftal om daar omringd door ervaren spelers te kunnen meedraaien op het hoogste niveau.

Dat dit lukt, bewijzen meerdere jeugdspelers die reeds met succes mogen meedraaien, of die reeds mochten proeven van het eerste elftal.

 

Dankzij de dagelijkse inzet van iedere medewerker en met voldoende steun van betrokken sponsors en veel goodwill, blijft WSB een voetbalvereniging met een positief imago, waar samenwerking en vriendschap tussen supporters, spelers, sponsors en bestuursleden belangrijke waarden vormen.

bottom of page